Vurdert å droppe røyken og begynne med damping?

 

Har laget en film om damping og særlig for nybegynnere som
vil slutte med røyk for å gå over til damp. Tar for meg
utstyret du trenger, hvordan du bestiller nikotinveske fra utlandet.
Jeg tar også for meg sikkerhet og til slutt noen ord om Norsk
dampselskap, en forening for oss dampere.

#damping for nybegynnere #e-sigaretter #damping #elektronisk e sigarett


 

3

Meget bra,er selv veteran damper har mange år bak meg nå som damper,begynte allerede i den tiden før det ble varer som ikke lakk og greier..ga aldri opp damping men røyken ble lagt på hylle for godt!

Takk takk, reisen med dampen har vært lang og håper jeg kan gjøre det enklere for de som vurderer idag å bruke det istedet for røyk. Jeg syntes selv det var litt knotete i begynnelsen og det ble noen feil valg, plaging og ikke helt optimalt da jeg forsøkte det for 4 år siden. Idag er utstyret mye bedre men uansett må man vite litt om hva man går til:)

Helt enig med deg,utstyre I dag er blitt langt bedre også må en finne sin egen nisje av hva en selv liker av både smak på e-væske og styrke på nikotinet.. (hvis det benyttes styrke)jeg er for de friske smakene,frukter og den slags.

I starten er det nok kronglete for de fleste,kroppen skal på mange måter forlate en vane med vanlig røyk,husker jeg selv hostet en del i starten da disse små hårflimmrene i halsen ble irritert da dem var på vei til å reparere seg etter røyke slutt. .brukte vel godt over 1 år med suttring førene jeg ble avvent helt og bruker I dag kun e-røyk og kan nå si at heg aldri mer vil komme til å inhalere vanlig røyk igjen. .vil nok si at god kvalitet på e-væsken er viktig..finnes utallige merker på markedet nå og gjelder å følge med.

Skriv en ny kommentar